Pronájmy virtuálních sídel zažívají boom. Jednu adresu si pronajímá více podnikatelů nebo firem se všemi výhodami, které z toho plynou. Proč je virtuální sídlo chytrou volbou? A máte si ho pořídit taky?

Adresa zvyšuje důvěru

Většina virtuálních sídel se nachází v Praze nebo v Brně. Proč v tak velkých městech? Prestižní adresa působí velmi důvěryhodně a na první pohled přidává podnikateli nebo společnosti v očích zákazníků na důležitosti. Někteří obchodní partneři dokonce přímo vyžadují, aby společnost měla sídlo v hlavním městě a ne v neznámé vísce kdesi na okraji republiky. Tento požadavek je zcela logický.

Buďte efektivní a ušetřete

Začínající podnikatelé řeší často náklady na podnikání a přemítají, jak je srazit na minimum.  Proč dávat peníze do pronájmu kanceláře nebo dokonce kancelář kupovat, když ji nepotřebujete využívat každý den? Část živnostníků pracuje z domova a stačí jim k tomu pouze notebook. V takovém případě zvyšuje pronájem klasické kanceláře zbytečně náklady. Virtuální sídlo proto představuje výhodnou volbu.

Měsíčně díky virtuálnímu sídlu ušetříte až několik tisíc korun. Na jeho adresu vám bude chodit i korespondence. Pověřený pracovník vaši poštu převezme a 2-3x do týdne vám ji přepošle, kam budete chtít. Nebo si korespondenci vyzvedněte osobně. Opět tak ušetříte náklady, tentokrát za dosílky u České pošty.

Proč tedy přistoupit k virtuálnímu sídlu?

Virtuální sídlo je ideálním řešením pro fyzické i právnické osoby. Měsíční pronájem je levný. Sídlo si pronajmete pouze na dobu, kterou skutečně potřebujete. Nemusíte se nesmyslně vázat dlouhodobými smlouvami. 

Získejte virtuální sídlo rychle a snadno. Pronájem vyřídíte online nebo po telefonu. Ihned po podepsání smlouvy vám poskytovatel zapíše virtuální sídlo do obchodního rejstříku.

Zpět na seznam článků